aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEPremier League: Θα διακόπτονται τα ματς για τους μουσουλμάνους παίκτες λόγω Ραμαζανιού

Premier League: Θα διακόπτονται τα ματς για τους μουσουλμάνους παίκτες λόγω Ραμαζανιού

Σε μια πολύ σημαντική απόφαση προχώρησαν οι άνθρωποι στην Αγγλία, ώστε να επιτρέψουν στους μουσουλμάνους παίκτες να σπάσουν τη νηστεία τους λόγω του Ραμαζανιού στους αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 22 Μαρτίου ως τις 21 Απριλίου.

Οι διαιτητές έλαβαν οδηγίες ενόψει της ιερής περιόδου του Ραμαζανιού και τους ενθάρρυναν να βρουν χρόνο κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, στα ματς που πέφτει το φως του ήλιου για να επιτρέψουν σε οποιονδήποτε μουσουλμάνο παίκτη ή διαιτητή να διακόψει τη νηστεία του πριν συνεχίσει τη δράση. Πίνοντας υγρά, ενεργειακά τζελ ή συμπληρώματα διατροφής.

Πολλοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της χώρας, όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, ο Ριγιάντ Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ενγκόλο Καντέ της Τσέλσι, αναμένεται να νηστέψουν αυτόν τον μήνα και θα απέχουν από το φαγητό ή το ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για τους Μουσουλμάνους.

Θα χρειαστεί να διακόψουν τη νηστεία τους μόλις δύσει ο ήλιος, κάτι που σημαίνει ότι θα επηρεάσει έναν αριθμό παικτών που θα συμμετέχουν σε απογευματινούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες τις επόμενες 30 ημέρες. Στην Premier League για ακόμη μια φορά φροντίζουν να σεβαστούν τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τη θρησκεία άλλων λαών και ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ