aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEPremier League - 29η αγωνιστική: Επιστροφή με ντερμπάρα Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ

Premier League – 29η αγωνιστική: Επιστροφή με ντερμπάρα Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ

Επιστροφή στη δράση και στην Premier League μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Μάλιστα, το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής περιλαμβάνει σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ», το οποίο μάλιστα ανοίγει το πρόγραμμα το μεσημέρι του Σαββάτου (1/4, 14:30).

Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για ντέρμπι κορυφής όπως τα προηγούμενα χρόνια, η αναμέτρηση έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον, αγωνιστικό αλλά και βαθμολογικό. Οι «πολίτες» (2οι, 61β.) βρίσκονται στο -8 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ (έχοντας ματς λιγότερο), ενώ οι «κόκκινοι» (6οι, 42β.) -που στο πρωτάθλημα προέρχονται από την ήττα (1-0) από την Μπόρνμουθ- προσπαθούν να διατηρηθούν σε τροχιά Champions League και, έστω και με δυσκολίες και στραβοπατήματα, τα καταφέρνουν όντας στο -7 από την 4η Τότεναμ.

Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λιντς, ενώ ξεχωρίζουν και τα Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον-Τότεναμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ