aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠοτσετίνο: «Νεϊμάρ και Εμπαπέ με ρώτησαν γιατί ψηφίζω τον Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα και...

Ποτσετίνο: «Νεϊμάρ και Εμπαπέ με ρώτησαν γιατί ψηφίζω τον Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα και όχι εκείνους»!

Τον ιδιότυπο «εμφύλιο» που προκάλεσε άθελά του ανάμεσα στους σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Πριν το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, ο Αργεντινός τεχνικός σημείωσε ότι ψήφισε… μονοκούκι τον Λιονέλ Μέσι για τη «Χρυσή Μπάλα».

«Απάντησα από την καρδιά μου. Και να μην ήμασταν στην ίδια ομάδα, να μην τον είχα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ μου, πάλι τον Μέσι θα ψήφιζα για το βραβείο», είχε αναφέρει συγκεκριμένα.

Όπως αποδείχθηκε ωστόσο, αυτό δεν άρεσε ιδιαίτερα στους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, με τον Ποτσετίνο ν’ αναφέρει χαρακτηριστικά σε νέες του δηλώσεις στην ισπανική «AS»:
«Όταν άκουσαν ότι θα ψήφιζα αποκλειστικά τον Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα, ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ ήρθαν και μου εξέφρασαν την απορία τους γιατί δεν θα επέλεγα εκείνους. Όπως και να ‘χει, θα ήταν θετικό να πάρει τη διάκριση οποιοσδήποτε παίκτης της Παρί, ο Μέσι όμως το αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ