aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠώς ο Εμπαπέ «χάλασε» του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ...

Πώς ο Εμπαπέ «χάλασε» του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ…

Αγγλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ σκέφτηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μετά την Μονακό, ωστόσο κατόπιν συζητήσεων με τον πατέρα του πάρθηκε η απόφαση να μεταγραφεί στην Παρί, γιατί είναι πολύ μικρός σε ηλικία για να έπαιρνε πάνω του το βάρος της διαδοχής του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η απόφαση αυτή του Εμπαπέ «χάλασε» τα σχέδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Στο ρεπορτάζ των Άγγλων μάλιστα γίνεται γνωστό ότι η Ρεάλ ήταν διατεθειμένη να πουλήσει τον Κριστιάνο, εφόσον «κλείδωνε» η απόκτηση του 18χρονου Γάλλου.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ κι έτσι ο Ρονάλντο παρέμεινε στην ηγεσία της «Βασίλισσας», κι ο Εμπαπέ πλέον θα κυνηγήσει να χτίσει το δικό του μύθο στο Παρίσι… Στο δημοσίευμα δεν αναφέρονται τα ποσά που θα χρειαζόντουσαν για να γίνει το deal, αλλά σίγουρα αίσθηση προκαλεί το γεγονός που παρουσιάζουν οι Άγγλοι, ότι δηλαδή η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν διατεθειμένη να δώσει τον Κριστιάνο για να πάρει τον Εμπαπέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ