aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Πόλεμος» Τσέλσι-Λίβερπουλ για χάρη του Ινσίνιε!

«Πόλεμος» Τσέλσι-Λίβερπουλ για χάρη του Ινσίνιε!

Στο «στόχαστρο» δύο «κολοσσών» της Premier League έχει μπει ο Λορέντσο Ινσίνιε, με τις Τσέλσι και Λίβερπουλ να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ιταλού στράικερ τον προσεχή Ιανουάριο.

Όπως αποκάλυψε η «Rai Sport», οι συνεχείς τραυματισμοί των «Kόκκινων» κρίνουν επιτακτική την απόκτηση ενός επιθετικού και ο άσος της Νάπολι εμφανίζεται ως ο εκλεκτός του Γιούργκεν Κλοπ.

Το γκολ του Ινσίνιε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, έστειλε τους περσινούς φιναλίστ της διοργάνωσης με σκυμμένο κεφάλι πίσω στο Μέρσεϊσάιντ, όμως κέντρισε παράλληλα το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση του.

Την ίδια στιγμή, έντονο είναι το ενδιαφέρον και της Τσέλσι για τον 27χρονο, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου με τον επί χρόνια παίκτη του στη Νάπολι.

Ο επιθετικός των «παρτενοπέι» έχει πετύχει 116 γκολ στις 260 εμφανίσεις του με την ιταλική ομάδα και η ηλικία του προοικονομεί πως πλησιάζει στο απόγειο του ως ποδοσφαιριστής. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και οι δύο αγγλικοί σύλλογοι αναμένεται να «κονταροχτυπηθούν» για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ