aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠολ Πογκμπά: Στο Μάντσεστερ για να υπογράψει

Πολ Πογκμπά: Στο Μάντσεστερ για να υπογράψει

Έχει εξελιχθεί, εν μέσω καλοκαιριού, σε σήριαλ- με αρκετά, μάλιστα, επεισόδια: πάει στην Μάντσεστερ, δεν πάει στην Μάντεστερ, μένει στη Γιουβέντους, δε μένει στη Γιουβέντους, σπάει το φράγμα τις ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, το φράγμα δε διατρέχει κανέναν κίνδυνο. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «La Gazzetta dello Sport», όμως, το πράγμα δείχνει να ξεκαθαρίζει: ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στο Μάντσεστερ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να προσθέσει ένα «happy» μπροστά από το «end» του προαναφερόμενου σήριαλ.

Το ποσό της μεταγραφής είναι ικανό να ζαλίσει ακόμα και όσους έχουν εφοδιαστεί με περίσσιες δραμαμίνες: 110 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο- ρεκόρ στα χρονικά του ποδοσφαίρου.

Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, ο Γάλλος σούπερ σταρ επιστρέφει στους «Κόκκινους Διαβόλους» μετά την τριετία 2009-2012, μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η φετινή Premier League, με προφανή στόχο να λύσει τα- όχι και τόσο περιπλεγμένα είναι η αλήθεια- χέρια του Μουρίνιο.

Ο «Special One» έκανε την σπέσιαλ κίνησή του και, πλέον, το μόνο που απομένει είναι οι τίτλοι τέλους. Και η αρχή μιας ποδοσφαιρικής δυναστείας…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ