aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠογκμπά(μ)! Στη Γιουνάιτεντ με 120.000.000 ευρώ

Πογκμπά(μ)! Στη Γιουνάιτεντ με 120.000.000 ευρώ

Μοιάζει εκπληκτικό, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να συμφώνησε να δώσει 120 εκατομμύρια ευρώ (!) στη Γιουβέντους και να αγοράσει τον Πολ Πογκμπά, που θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμα της η έγκυρη γαλλική Equipe.

Ο μάνατζερ του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα είναι τις τελευταίες ώρες στο Μάντσεστερ και διαπραγματευόταν την πιθανή μετακίνηση του πελάτη του από την Γιουβέντους. Και η Equipe με την ενημέρωση που έκανε το βράδυ της Τετάρτης αναφέρει ότι επήλθε η πολυπόθητη συμφωνία.

Με τον ίδιο τον Πογκμπά να έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους κοντά στα 20 εκατομμύρια, το θέμα ήταν να καμφθεί η Γιουβέντους. Σύμφωνα με την Γαλλική εφημερίδα, η πρώτη προσφορά ήταν ύψους 101 εκατομμυρίων ευρώ και απορρίφθηκε όμως οι “μπέμπηδες” επανήλθαν ανεβάζοντας το ποσό στα 120, που είναι το μεγαλύτερο που δόθηκε ποτέ.

Ακόμη και με την πρώτη προσφορά θα είχε κάνει ρεκόρ ο Πογκμπά, αφού ο Μπέιλ είχε κοστίσει στην Ρεάλ κάτι λιγότερο (100.759.417 ευρώ σύμφωνα με τα football leaks). Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η θέληση του παίκτη να επιστρέψει στο Όλντ Τράφορντ, από όπου έφυγε το 2012 σε ηλικία 19 χρόνων, αρνούμενος να υπογράψει νέο συμβόλαιο και με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τον κατηγορεί ότι δεν σεβάστηκε τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα γίνει τις επόμενες ημέρες καθώς πρέπει απλά να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ