aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πλήγωσε την πρώην ο Μόγες

Σε μια αναμέτρηση που δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, η Γουέστ Χαμ έφτασε στο διπλό (0-1) στην έδρα της Έβερτον και ο προπονητής Ντέιβιντ Μόγες πλήγωσε την πρώην ομάδα του, στην οποία εργάστηκε για 9 χρόνια (2002-13).

Το μοναδικό τέρμα ήρθε με κεφαλιά του Ογκμπόνα στο 74’, ενώ οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τη φλυαρία τους και δεν είχαν τον τρόπο να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Έτσι, τα «ζαχαρωτά» υπέπεσαν σε πισωγύρισμα, αφού προέρχονταν από την ισοπαλία στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ επιφυλακτικά το παιχνίδι και δεν πήραν ρίσκα στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν ιδανικό φάρμακο για όσους πάσχουν από αϋπνίες.
Μετά την ανάπαυλα ανέβηκε κάπως ο ρυθμός του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο πολυπόθητο τέρμα στο 74’, με τον Ογκμπόνα να νικάει με κεφαλιά τον Πίκφορντ, σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ.

Από ‘κει και πέρα, τα «σφυριά» υπερασπίστηκαν το προβάδισμά τους με νύχια και με δόντια, με τον Μόγες να πετυχαίνει την πρώτη νίκη του επί του Μπενίτεθ μετά από 9 μεταξύ τους αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ