aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠλάνταξε στο κλάμα από τη συγκίνηση ο Τσιμίκας για τον Φιρμίνο (vid)

Πλάνταξε στο κλάμα από τη συγκίνηση ο Τσιμίκας για τον Φιρμίνο (vid)

Ο Senor «Μπόμπι» θ’ αποτελέσει παρελθόν από τους «κόκκινους» με την ολοκλήρωση της σεζόν και το όνομά του θα μείνει αιώνια στα χείλη των οπαδών και στα βιβλία ιστορίας του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ.

Πάντοτε παρών, πάντοτε έτοιμος στα δύσκολα, πάντοτε αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά, όπως προσπάθησε να το πετύχει και με το γκολ στο 90’ του Σαββατιάτικου ματς με την Άστον Βίλα. Από τις πιο σημαντικές μονάδες των ετών κυριαρχίας και επιτυχιών στη θητεία του Κλοπ, ο Φιρμίνο θα θεωρείται πλέον θρύλος του κλαμπ.

Το απόγευμα του Σαββάτου και λίγο μετά το 1-1 με τους «χωριάτες», η Λίβερπουλ είχε ετοιμάσει μια μικρή εκδήλωση για τον Βραζιλιάνο μαζί με τους Μίλνερ, Κεϊτά και Τσάμπερλεϊν, με τον Κώστα Τσιμίκα να κλαίει από τη συγκίνηση και να προσπαθεί να το κρύψει με τη φανέλα του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ