aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠιθανή η μετακίνηση του Καβάνι στην Μπόκα Τζούνιορς

Πιθανή η μετακίνηση του Καβάνι στην Μπόκα Τζούνιορς

Το δημοσίευμα της 8ης Μαρτίου της Ole που ήθελε τον Έντινσον Καβάνι να έχει επιλέξει την Μπόκα Τζούνιορς ως τον επόμενο προορισμό της καριέρας του προκάλεσε αναστάτωση τόσο στην ομάδα του Μπουένος Άιρες, όσο και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η σύσκεψη κορυφής με τον Ουρουγουανό φορ την τελευταία ημέρα του Μαρτίου (31/3) δεν απέδωσε καρπούς, καθώς ο «Ματαδόρ» δεν πείστηκε από τον αθλητικό διευθυντή, Τζον Μέρτοχ, και τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ.

Η Μπόκα τοποθετήθηκε για πρώτη φορά επίσημα και το έκανε μέσω του μέλους του Δ.Σ (πρώην αμυντικός) του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπερμούδες. «Το βλέπω πιθανό. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να έρθει», υποστήριξε ο «πατρόν» σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους οπαδούς των «σενέισες».

Ο Καβάνι υπέγραψε το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου 2020 συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη συμφωνία των δύο πλευρών υπήρχε η οψιόν επέκτασης για μία ακόμη σεζόν, με τον Καβάνι να μην επιθυμεί την ενεργοποίησή της.

Το βράδυ της Πέμπτης (15/4) με το γκολ κόντρα στη Γρανάδα έγινε ο πρώτος Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής που φτάνει στα 50 τέρματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (σε 87 συμμετοχές) και μόλις ο 4ος από τη Νότια Αμερική που μπήκε σε αυτό το «κλειστό κλαμπ» μετά τους Μέσι, Αγουέρο και Αλφρέδο ντι Στέφανο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ