aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUE«Πήραμε έναν πόντο, αλλά νιώθω πως χάσαμε»

«Πήραμε έναν πόντο, αλλά νιώθω πως χάσαμε»

«Αυτογκόλ» της Λίβερπουλ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», καθώς οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν με 3-0 στο 30ο λεπτό, ωστόσο, στην επανάληψη, η Σεβίλη έκανε τη μεγάλη ανατροπή κι έσωσε την παρτίδα με τον Πιζάρο στις καθυστερήσεις (3-3). Οι Άγγλοι θέλουν έστω και ισοπαλία στο φινάλε με την Σπαρτάκ στο «Άνφιλντ», ενώ η Σεβίλη θα αντιμετωπίσει την Μάριμπορ εκτός κι έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει.

Ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ακόμη προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη στο β’ ημίχρονο του ματς: «Αισθάνομαι πολύ άσχημα, έπρεπε να αποφύγουμε αυτή την κατάσταση και δεν το κάναμε. Δεν παίξαμε ποδόσφαιρο στην επανάληψη, οπότε έκαναν ό,τι έκαναν. Η ομάδα μου έκανε καλό πρώτο μέρος, αλλά ένα πολύ κακό δεύτερο… Όπως είπα, αισθανόμαστε ότι χάσαμε, αλλά δεν χάσαμε, πήραμε έναν πόντο, αλλά νιώθω πως χάσαμε».

Εν τω μεταξύ, η Σεβίλη επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της τα δυσάρεστα νέα για τον Εντουάρντο Μπερίσο. Όπως προκύπτει από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Αργεντινός τεχνικός πάσχει από αδενοκαρκίνωμα του προστάτη και το προσεχές διάστημα, μετά από μία σειρά νέων εξετάσεων, θα αποφασιστεί η μέθοδος αντιμετώπισης της ασθένειας. Ο ισπανικός σύλλογος εκφράζει στην ανακοίνωσή του τη συμπαράστασή του στον 48χρονο προπονητή, χωρίς να αναφέρει τι θα γίνει με την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η είδηση για την ασθένεια του Μπερίσο έγινε αρχικώς γνωστή προχθές βράδυ, μετά το δραματικό παιχνίδι της Σεβίλης με τη Λίβερπουλ (3-3).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ