aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠέταξε βαθμούς με Λιντς και έχασε την ευκαιρία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Πέταξε βαθμούς με Λιντς και έχασε την ευκαιρία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Την ευκαιρία να πάρει μια νίκη που θα της έδινε δικαίωμα να αρχίσει να κρυφοκοιτά ακόμη και το πρωτάθλημα έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε εξ αναβολής αγώνα για την 8η αγωνιστική της Premier League έμεινε στο 2-2 στο «Ολντ Τράφορντ» με την Λιντς, που πήγε με υπηρεσιακό προπονητή, αλλά κατάφερε να προηγηθεί με 0-2.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έφτασε τους 43 βαθμούς σε 22 αγώνες και βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ που έχει 20 ματς λιγότερα αλλά και στο -2 από την συμπολίτισσα Σίτι που έχει 21 παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, όταν στο 57ο δευτερόλεπτο ο Νιόντο με όμορφο αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Ντε Χέα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» απείλησαν, κυρίως με Γκαρνάτσο και Ζάμπιτσερ, στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρέθηκαν σε ακόμη πιο δυσχερή θέση στο 48’, όταν από το γύρισμα του Σάμερβιλ η μπάλα κόντραρε στον Βαράν και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-2.

Παρά το διπλό σοκ, η Γιουνάιτεντ αντέδρασε. Στο 62’ από τη σέντρα του Νταλότ ο Ράσφορντ πήδηξε ψηλά και με κεφαλιά μείωσε (1-2), ενώ μετά την εκτέλεση φάουλ του Άαρονσον στο δοκάρι, ο Σάντσο που είχε αντικαταστήσει τον Βέγκχορστ στο 70’ με όμορφο δεξί πλασέ ισοφάρισε. Οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ πίεσαν πολύ για το γκολ της νίκης, με τους Φερνάντες, Βαράν και Φρεντ να φτάνουν κοντά στο 3-2, αλλά το ματς να λήγει στην ισοπαλία.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ