aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠέρασε από τη Βίλα και παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής η Σίτι (vid)

Πέρασε από τη Βίλα και παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής η Σίτι (vid)

Στο κυνήγι της Τσέλσι, που βρίσκεται στην κορυφή της Premier League παρέμεινε η Μάντσετσερ Σίτι, με τους «πολίτες» να επικρατούν με σκορ 2-1 της Άστον Βίλα, χάρη σε τέρματα των Ρούμπεν Ντίας και Μπερνάρντο Σίλβα.

H oμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την κατοχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο με λίγες ευκαιρίες η Βίλα κατάφερε να απειλήσει και με τους «πολίτες» να σκοράρουν δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και να παίρνουν το τρίποντο.

Ο Ρούμπεν Ντίας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μάντσεστερ στο 28ο λεπτό, με τον Πορτογάλο στόπερ να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό για το 1-0. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο (43′), η Σίτι βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ, «κεραυνοβολώντας» τον Μαρτίνεζ για το 2-0, έπειτα από σέντρα του Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Με την αρχή του δεύτερου μέρους (47′), η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1, με τον Όλι Γουάτκινς να βρίσκει δίχτυα με σουτ στην κίνηση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντάγκλας Λουίζ. Μάλιστα, η Άστον Βίλα είχε και δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο αρχικά η προβολή του Κόνσα στο 59ο λεπτό πέρασε άουτ και στο 75΄ ο Έντερσον με μεγάλη επέμβαση σε τετ-α-τετ του Τσουκουεμέκα κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του, με το 2-1 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ