aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠεπ: «Πραγματικός κύριος ο Μπρους, ελπίζω να τον δω σύντομα»

Πεπ: «Πραγματικός κύριος ο Μπρους, ελπίζω να τον δω σύντομα»

Το χρονικό ενός «προαναγγελθέντος διαζυγίου», ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη, όταν η διοίκηση της Νιουκάστλ έδωσε αποζημίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ στον Στιβ Μπρους, προκειμένου να λύσουν την συνεργασία τους.

Μετά την αποχώρηση του 60χρονου προπονητή, από τον πάγκο του Σεντ Τζέιμς Παρκ, αρκετοί ήταν εκείνοι που μίλησαν με θερμά λόγια για το έργο και την προσωπικότητα του, όπως έπραξε και ο συνάδελφος του στην Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Διάβασα την ανάρτηση στο Twitter. Ο Στιβ Μπρους, είναι κατά την γνώμη μου, ένας εξαιρετικός κύριος, που πάντα με φρόντιζε τόσο ευγενικά από την άφιξή μου από την Καταλωνία. Του εύχομαι τα καλύτερα και του λέω: «Μην δίνεις μεγάλη σημασία στα σχόλια». Του εύχομαι καλή επιτυχία και να επιστρέψει σύντομα όταν του δοθεί η ευκαιρία. Έχει στο αίμα του την αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μπορέσω να τον δω σύντομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ