aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠεπ: «Με εντυπωσιάζει η Μπράιτον, ας μην κοιτάζει ο Μπρους αυτές τις μ@λ@κιες»

Πεπ: «Με εντυπωσιάζει η Μπράιτον, ας μην κοιτάζει ο Μπρους αυτές τις μ@λ@κιες»

Ο Γκουαρδιόλα, αφού πρώτα ανέφερε πως η Σίτι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση δίχως προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τους «γλάρους» το απόγευμα του Σαββάτου, τόνισε πως «η Μπράιτον είναι εκπληκτική ομάδα και όταν την έχω παρακολουθήσει, την έχω απολαύσει».

Όταν ρεπόρτερ του ανέφερε πως η ομάδα του έχει αποτύχει να πάρει νίκη τις προηγούμενες τέσσερις φορές μετά από ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Καταλανός κόουτς έδωσε πληρωμένη απάντηση, με την ατάκα: «Αν βάλουμε κάτω τα στατιστικά και θέλετε να μιλήσουμε με αριθμούς, κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Όσο για τον Στιβ Μπρους που απομακρύνθηκε από τη Νιούκαστλ και έκανε λόγο για τόσο πιεστικές καταστάσεις και λόγια που τον έχουν επηρεάσει τόσο με αποτέλεσμα να σκέφτεται την απόσυρση, ο Πεπ είχε να δηλώσει: «Εμείς οι προπονητές γινόμαστε αποδέκτες της πιο σκληρής κριτικής απ’ όλη την κοινωνία γιατί απλά… δεν κερδίζουμε ματς. Θα έλεγα στον Στιβ να μην δίνει σημασία σε όλα αυτά για είναι μ@λ@κιες».

Το μπλουζάκι που φορούσε ο Γκουαρδιόλα είχε μήνυμα προς τον Γκουίντον, οπαδό της Σίτι, που νοσηλεύεται σε κώμα έπειτα από επίθεση που δέχθηκε μεσοβδόμαδα στο Βέλγιο, όπου είχε ταξιδέψει για το ματς με τη Μπριζ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ