aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Το αντίο στον Ρέγες

Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Το αντίο στον Ρέγες

Ο θάνατος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που εξέφρασε την οδύνη του. Το τρομερό μήνυμα του Ράμος και η θλίψη του Λιούνμπεργκ.

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες πέθανε σε ηλικία 36 ετών σε τροχαίο, βυθίζοντας στο πένθος το ευρωπαϊκό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρι. Η άμεση αντίδραση ανθρώπων του ποδοσφαίρου, αλλά και των συλλόγων δείχνει το πόσο συμπαθής ήταν ο Ισπανος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Σεβίλη και αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ, Ρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα και Εσπανιόλ.

Με πρώτο τον αρχηγό της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, (ο οποίος επίσης είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Σεβίλη) και τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Φρέντι Λιούνμπεργκ, ο ποδοσφαιρικός κόσμος εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατο του άλλοτε διεθνή Ισπανού, που έφυγε πολύ νέος από την ζωή.

«Σπασμένος. Διαλυμένος. Δεν έχω λόγια. Την στήριξή μου στην οικογένειά του. Θα σε θυμάμαι πάντα φίλε! Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ράμος.

«Είμαι μουδιασμένος από τα νέα για τον πρώην συμπαίκτη μου, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Έφυγε πολύ γρήγορα, οι σκέψεις μου είναι στην οικογένειά του και τους φίλους του» συμπλήρωσε λίγο αργότερα ο Φρέντι Λιούνμπεργκ, που υπήρξε συμπαίκτης με τον Ρέγιες στην Άρσεναλ.

Κι αν οι άλλοτε συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να κρύψουν την οδύνη τους, τα ΜΜΕ σε Ισπανία και Αγγλία, καθώς και πολλοί σύλλογοι ανακοίνωσαν τα θλιβερά νέα, δείχνοντας συμπαράσταση στην οικογένειά του.
H «Marca», η «AS», το «Sky Sports», το «BBC», η «Mundo Deportivo» και το «Bleacher Report», καθώς και η Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ, η Τσέλσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ρεάλ Μπετις και η Ντόρτμουντ είναι απλώς μεταξύ των ΜΜΕ και των ομάδων που μοιράστηκαν τα άσχημα νέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ