aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠέμπτη συνεχόμενη χρονιά κορυφαίος Ασιάτης ποδοσφαιριστής ο Σον

Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά κορυφαίος Ασιάτης ποδοσφαιριστής ο Σον

Σε υπόθεση για έναν ρόλο έχει μετατρέψει το ετήσιο βραβείο που απονέμεται στον καλύτερο Ασιάτη ποδοσφαιριστή ο Σον Χιουνγκ Μιν.

Ο 29χρονος επιθετικός της Τότεναμ ανακοινώθηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ασίας για το 2021, μετά από μία ακόμα πολύ καλή χρονια που πραγματοποίησε εντός αγωνιστικών χώρων, τόσο με τη φανέλα των Λονδρέζων, όσο και με αυτή της Νότιας Κορέας.

Έτσι, ο Σον έκανε δικό του το συγκεκριμένο βραβείο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ ψηφίστηκε ως κορυφαίος της ηπείρου του για έβδομη φορά συνολικά στην καριέρα του.

Στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας βρέθηκε ο επιθετικός της Ζενίτ Σαρντάρ Αζμούν, στην τρίτη ο επιθετικός της Πόρτο Μεχντί Ταρεμί, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Σαλέμ Αλ Νταουσαρί (μέσος, Αλ Χιλάλ) και Τακεχίρο Τομιγιάσου (αμυντικός, Αρσεναλ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ