aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάτησε την Πάλας και βλέπει κορυφή η Σίτι! (vid)

Πάτησε την Πάλας και βλέπει κορυφή η Σίτι! (vid)

Δεν έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και να ανέβουν στην δεύτερη θέση της Premier League οι «πολίτες».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα φιλοδώρησε την Κρίσταλ Πάλας με τέσσερα τέρματα στο «Etihad» και έφτασε σε απόσταση δύο βαθμών από τους «κόκκινους διάβολους».

Ο Στόουνς στο 26’ με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ύστερα από μαγική ασίστ του Ντε Μπρόινε.

Παρά τις αρκετές ευκαιρίες, η Σίτι δεν βρήκε άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 57ο λεπτό με τρομερό φαλτσαριστό σουτ του Γκούντογκαν έκανε το δύο μηδέν και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 68’, ο Στόουνς ξαναχτύπησε. Ο κεντρικός αμυντικός των «πολιτών», σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, έπειτα από κακή απομάκρυνση των φιλοξενούμενων.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει ο Στέρλινγκ στο 87’, με τον Άγγλο επιθετικό να αφήνει άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ρουμπέν Ντίας, Γουόκερ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε (71′ Ζοάο Κανσέλο), Γκουντογκάν (71′ Φεράν Τόρες), Μπερνάρντο Σίλβα (60′ Φόντεν), Στέρλινγκ, Γκάμπριελ Ζέσους

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντσον): Γκουαΐτα, Τόμκινς, Κέιχιλ, Μίτσελ, Γουόρντ, Μιλιβόγιεβιτς (68′ Ρίντεβαλντ), ΜακΑρθι, ΜακΑρθουρ, Εζέ, Τάουνσεντ (79′ Μπατσουαγί), Αγιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ