aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠάτησε τη Γιουνάιτεντ στο ντεμπούτο του Έμερι η Άστον Βίλα, συνεχίζει απτόητη η Νιούκαστλ! (vid)

Πάτησε τη Γιουνάιτεντ στο ντεμπούτο του Έμερι η Άστον Βίλα, συνεχίζει απτόητη η Νιούκαστλ! (vid)

Και τώρα παίζει… μπάλα ο Ουνάι Έμερι! Ο Ισπανός προπονητής στο ντεμπούτο στον πάγκο της Άστον Βίλα και στην επιστροφή του στην Premier League διέλυσε 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Βίλα Παρκ» και έδειξε ότι είναι απόλυτα έτοιμος για να αλλάξει προς το καλύτερο τη μοίρα των «χωριατών».

Το ξεκίνημα για την Άστον Βίλα στην αναμέτρηση ήταν όλα τα… λεφτά, καθώς πίεσε εξ αρχής τους «κόκκινους διαβόλους» και επιβραβεύθηκε για αυτό, καθώς μόλις στο 7’ ο Μπέιλι και στο 11’ ο Ντιν είχαν διαμορφώσει το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, υποχρεώνοντας τους παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ να εφαρμόσουν ένα τελείως διαφορετικό πλάνο.

Πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Σο με ένα πάρα πολύ τυχερό γκολ (περισσότερο αυτογκόλ του Ράμσεϊ) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας για τους φιλοξενούμενους (2-1) και βάζοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, ό,τι όνειρο είχε η Γιουνάιτεντ για να πάρει κάτι από το ματς, «σβήστηκε» στο 47’ καθώς ο Ράμσεϊ αυτή τη φορά σκόραρε στην αντίπαλη εστία γράφοντας το τελικό 3-1.

Την ξέφρενη πορεία της συνεχίζει την ίδια στιγμή η Νιούκαστλ, καθώς συμπλήρωσε εννιά ματς αήττητη και παράλληλα εδραιώνεται στην τετράδα, καθώς προσωρινά είναι πάνω από την Τότεναμ, επικρατώντας 4-1 της Σαουθάμπτον εκτός έδρας.

Αλμιρόν (35’), Γουντ (58’) και Γουίλοκ (62’) είχαν μετατρέψει σχετικά νωρίς σε περίπατο την κατά τ’ άλλα επικίνδυνη έξοδο στο «St. Mary’s», με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 89’ με τον Περό. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι που ήταν σαφώς ανώτεροι, βρήκαν ακόμα ένα γκολ, με τον Μπρούνο Γκιμαράες στο 90’+1’.

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Κρίσταλ Πάλας πήρε τεράστια νίκη (1-2) στην έδρα της Γουέστ Χαμ, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους σε πισωγύρισμα, καθώς ήταν μέχρι τώρα σε ανοδική τροχιά και σε προσπάθεια να καλύψουν το χαμένο έδαφος από το κακό ξεκίνημα. Τα «σφυριά» άνοιξαν το σκορ στο 20’ Μπενραχμά, αλλά η ομάδα του Βιεϊρά στο 41’ με τον Ζαχά έγραψε το 1-1. Μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν όλο το τρίποντο, αφού στο 90’+4’ ο Ολίσε έγραψε το τελικό σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ