aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠαρακολουθεί τις εξελίξεις για Ράσφορντ η Λίβερπουλ, τον θέλει και η Μπαρτσελόνα!

Παρακολουθεί τις εξελίξεις για Ράσφορντ η Λίβερπουλ, τον θέλει και η Μπαρτσελόνα!

Παρά το γεγονός ότι ο Μάρκους Ράσφορντ διανύει μια μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτησή του κάθε άλλο παρά μειώνονται.

Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της «Manchestereveningnews», ο Άγγλος επιθετικός είναι απογοητευμένος από το ότι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας και μία πηγή κοντά στον Ράσφορντ τονίζει ότι «το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπάει» από τη στιγμή που το μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρο.
Παρά τη δύσκολη διαμορφωθείσα κατάσταση, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα θα ήθελε να «σφραγίσει» το μέλλον του με νέο πολυετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Πρώτη και καλύτερη η Μπαρτσελόνα, που έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι θέλει τον 24χρονο, ενώ η έκπληξη προέρχεται από το όνομα της Λίβερπουλ.

Προφανώς, ακόμα κι αν η Γιουνάιτεντ αποφασίσει να σταματήσει τη συνεργασία της με τον Ράσφορντ, θεωρείται απίθανο να δώσει τη συγκατάθεσή της για να γίνει η μετακόμισή του στη Λίβερπουλ, ενώ και ο ίδιος θα προτιμούσε την προοπτική του εξωτερικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ