aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Πάντα η Λίβερπουλ στην καρδιά μου»

«Πάντα η Λίβερπουλ στην καρδιά μου»

Παίκτης της Μπαρσελόνα και επίσημα είναι από προχθές το μεσημέρι ο Φιλίπε Κουτίνιο. Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ φόρεσε τη φανέλα της Μπάρσα και φωτογραφήθηκε στο «Καμπ Νου» και στις δηλώσεις του δεν ξέχασε την αγγλική ομάδα. Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βραζιλιάνος σταρ εξήγησε τη φυγή του, αλλά ευχαρίστησε φιλάθλους και τεχνικό επιτελείο στο «Άνφιλντ» για τη συμπαράστασή τους τα τελευταία χρόνια.

«Άφησα τη Λίβερπουλ γιατί η Μπαρσελόνα είναι ένα όνειρο για μένα. Η Λίβερπουλ ήταν ένα όνειρο που είχα την τύχη να κάνω πραγματικότητα και αφιέρωσα πέντε χρόνια από τη ζωή μου σε αυτό. Η καριέρα στο ποδόσφαιρο κρατάει λίγο και το να αγωνιστώ σε αυτές τις δύο ομάδες ήταν κάτι που ήθελα να ζήσω και νιώθω ευλογημένος που τα κατάφερα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Ελπίζω οι φίλαθλοι να καταλάβουν πως επιλέγοντας να βιώσω κάτι καινούργιο δεν υποβαθμίζω τη σημασία της Λίβερπουλ και του κόσμου της για μένα. Αυτό ποτέ δεν θα αλλάξει στην καρδιά μου. Υπάρχουν πολλοί που θέλω να ευχαριστήσω, αλλά δεν μπορώ να ονομάσω κάποιον ξεχωριστά..».

Και κατέληξε με το σύνθημα-σύμβολο της διάσημης αγγλικής ομάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της Λίβερπουλ, τους φιλάθλους. Να σας ευχαριστήσω για όσα μου δώσατε και όπου κι αν πάω στον κόσμο για το υπόλοιπο της ζωής μου πάντα θα έχω τον σύλλογο στην καρδιά μου. Εσείς, το κλαμπ και η πόλη θα είστε πάντα κομμάτι μου. You’ll Never Walk Alone».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ