aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠανό κατά του Μπενίτεθ από τους οπαδούς της Έβερτον, δεν ανησυχεί ο Ισπανός τεχνικός

Πανό κατά του Μπενίτεθ από τους οπαδούς της Έβερτον, δεν ανησυχεί ο Ισπανός τεχνικός

Η Έβερτον πήρε την πρόκριση στην παράταση με 3-2 κόντρα στην Χαλ του Ατζούν Ιλιτζάλι και αναμένει τον αντίπαλό της για τον 4ο γύρο του FA Cup. Ωστόσο, οι φίλοι της ομάδας μοιάζουν αρκετά απογοητευμένοι μετά τις κακές εμφανίσεις των «ζαχαρωτών» στις τελευταίες αναμετρήσεις τους και ζήτησαν την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ.

Συγκεκριμένα, ένα πανό εθεάθη στις κερκίδες του σταδίου MKM που έγραφε «Μπενίτεθ φύγε από το σύλλογό μας», κάτι που φάνηκε να μην ανησυχεί τον Ισπανό τεχνικό που μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη κίνηση των φίλων της Έβερτον.

«Όχι δεν ανησυχώ. Ισχύουν αυτά που είχα πει, τα προβλήματα υπάρχουν από παλιότερα. Τους τελευταίους μήνες προσπαθούμε να φτιάξουμε την κατάσταση. Έχω εμπειρία στο να το κάνω αυτό, θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Αν κάποιοι οπαδοί το καταλαβαίνουν αυτό, θα μας υποστηρίξουν. Αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν, όλα καλά, είναι δική τους η απόφαση. Εγώ πάλι θα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, να είμαι επαγγελματίας και να είμαι σίγουρος ότι η βελτίωση εξαρτάται από εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπενίτεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ