aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάλι… κουλούρια η Γιουνάιτεντ (vid)

Για ακόμα ένα παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να βάλει στο σακούλι τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού έμεινε και απόψε στο 0-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Αυτό ήταν το δεύτερο σερί ματς για την ομάδα του Σόλσκιερ που τελείωσε δίχως τέρματα, ενώ η ισοπαλία στο «Σέλχαστ Παρκ» ήταν η τέταρτη για τους «κόκκινους διαβόλους» στα τελευταία έξι μας. Έτσι η Γιουνάιτεντ έχασε πολύτιμο έδαφος να πλησιάσει την πρωτοπόρο Σίτι, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Λέστερ με την Μπέρνλι ώστε να πάρει διαφορά από την ομάδα του Ρότζερς.

Μόλις στο 13ο λεπτό η Γιουνάιτεντ έβγαλε την πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι και τη μεγαλύτερη στο πρώτο μέρος, όταν μετά από φοβερό σουτ του Μάτιτς ο Γκουαϊτα έκανε φοβερή επέμβαση, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Καβάνι δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει.

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε, αλλά η Πάλας είχε τον τρόπο να αμυνθεί σωστά και να περιορίσει τις επιθετικές πρωτοβουλίες της ομάδας του Σόλσκιερ, την οποία στο πρώτο 45λεπτο κράτησε σε απόσταση ασφαλείας.

Στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ πραγματικά αποτελούσε φάντασμα του εαυτού της και εγκλωβίστηκε πλήρως στο παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας. Είναι χαρακτηριστικό πως σχεδόν δεν έβγαλε τελική προσπάθεια για να απειλήσει τον Γκουαϊτά.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ