aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παλεύει για Ντράξλερ η Άρσεναλ!

Την ώρα που το φλερτ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Αλέξις Σάντσες φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα καταλήξει σε «γάμο», η Άρσεναλ ετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση του Χιλιανού επιθετικού. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της βρετανικής Mirror, στο στόχαστρο των «κανονιέρηδων» βρίσκεται ο Γερμανός διεθνής Γιούλιαν Ντράξλερ. Ο αρχηγός της Εθνικής του στο πρόσφατο Confederations Cup αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν η οποία μετά τις προσθήκες των Νεϊμάρ και Μπαπέ έχει πληθώρα επιλογών στη μεσοεπιθετική της γραμμή, γεγονός που στέλνει τον 24χρονο άσο εκτός Παρισιού.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει στη λίστα του τον Ντράξλερ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ωστόσο η διαφαινόμενη αποχώρηση του Σάντσες επιταχύνει τις διαδικασίες απόκτησής του, με τους Μαχρέζ και Λεμάρ να παραμένουν ως εναλλακτικές επιλογές. Φυσικά, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την υπόθεση Σάντσες τον οποίο η Άρσεναλ θα πουλήσει στους «πολίτες» μόνο εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά και για να συμβεί κάτι τέτοιο ζητούν 70 εκατομμύρια λίρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ