aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠαίρνει… σκούπα στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ, 12 παίκτες στην πόρτα της εξόδου!

Παίρνει… σκούπα στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ, 12 παίκτες στην πόρτα της εξόδου!

Έρχονται ανακατατάξεις και σαρωτικές αλλαγές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», ήρθαν στην επιφάνεια κάποια δημοσιεύματα που αναφέρονται στις σκέψεις του Ολλανδού για το ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο 52χρονος προπονητής ετοιμάζεται να πάρει… σκούπα και να προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Τεν Χαγκ σκοπεύει να ζητήσει την αποχώρηση 12 παικτών, τους οποίους δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους.

Συγκεκριμένα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Καβάνι, Μάτα και Γκραντ, που λήγουν τα συμβόλαιά τους, ο Μάτιτς, ο οποίος έχει ανακοινώσει ήδη ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, αλλά και οι Τζόουνς, Τέλες, Μπισάκα, Μπαϊγί, Ράσφορντ και Μαρσιάλ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ