aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παίρνει και Ντανίλο η Τσέλσι

Μετά τον Ρούντιγκερ και τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μπακαγιόκο, η Τσέλσι δείχνει να φορτσάρει και για τον Ντανίλο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο βραζιλιάνικος Τύπος και πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «UOL Esporte», κάνει λόγο για πιέσεις που ασκούν και οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή προκειμένου να μετακομίσει ο πελάτης τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Βέβαια, το προηγούμενο διάστημα ο Ντανίλο παρουσιαζόταν ως βασικός στόχος της Γιουβέντους για το δεξί άκρο της άμυνας έπειτα από την αποχώρηση του Ντάνι Άλβες, ωστόσο, ο 25χρονος -που αυτές τις μέρες συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης- φέρεται ν’ αποτελεί στόχο και της Τσέλσι.

Οι «μπλε» θα μπορούν με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 30 εκατ.ευρώ να τον πάρουν στο Λονδίνο ώστε να βοηθήσει τόσο στην αμυντική τριάδα -αν διατηρήσει το 3-4-3 ο Κόντε-, όσο και από δεξιά ως φουλ-μπακ, όπως ακριβώς είδαμε τους Μόουζες και Γουίλιαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ