aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΠαίκτες της Γιουνάιτεντ αποκαλούν… Τεντ Λάσο τον βοηθό του Ράνγκνικ - Έξαλλος ο Νέβιλ

Παίκτες της Γιουνάιτεντ αποκαλούν… Τεντ Λάσο τον βοηθό του Ράνγκνικ – Έξαλλος ο Νέβιλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, αλλά το πρόβλημα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πολλοί παίκτες δεν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο δουλειάς του υπηρεσιακού προπονητή, Ραλφ Ράνγκνικ, ενώ χλευάζουν τον βοηθό του, τον Αμερικανό Κρις Άρμας, αποκαλώντας τον περιπαικτικά πίσω από την πλάτη του… Τεντ Λάσο.

Πρόκειται για τον χαρακτήρα δημοφιλούς σειράς, στην οποία ένας Αμερικανός προπονητής αναλαμβάνει μία ομάδα της Premier League έχοντας άγνοια για τους παίκτες ή και τους κανονισμούς εφαρμόζοντας παράξενες προπονητικές μεθόδους.

Τα σχόλια αυτά έφτασαν στα αυτιά του Γκάρι Νέβιλ που έγινε έξαλλος: «Δεν το βρήκα καθόλου αστείο, αλλά ασεβές. Είναι αηδιαστικό! Αν ήμουν ο Ράνγκνικ ή ο βοηθός του, δεν θα ήθελα να έχω να κάνω με αυτούς τους παίκτες που διαρρέουν αυτές τις ιστορίες. Οι ατζέντηδες και οι υπεύθυνοι δημόσιων σχέσεων των παικτών πάνε να ρίξουν την ευθύνη αλλού για να προστατέψουν την εικόνα τους. Όμως ξέρω ποιοι τα κάνουν αυτά!», είπε στο Podcast του ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ