aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠάει για τρελό «μπαμ» με Κουτίνιο η Γιουνάιτεντ

Πάει για τρελό «μπαμ» με Κουτίνιο η Γιουνάιτεντ

Καθόλου απίθανη δεν πρέπει να φαντάζει μία ενδεχόμενη επιστροφή του Φελίπε Κουτίνιο στην Πρέμιερ Λιγκ. Όχι όμως για τη Λίβερπουλ. Αλλά για λογαριασμό της μισητής της αντιπάλου: της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Manchester Evening News» ο Βραζιλιάνος είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «κόκκινων διαβόλων». Τόσο ψηλά που ήδη οι Άγγλοι έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου, προκειμένου να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Μάλιστα, υπάρχουν φήμες ότι ήδη έχει γίνει μία επίσημη πρόταση της Γιουνάιτεντ στους «μπλαουγκράνα» για χάρη του. Κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα.

Δύσκολα θα κάνει το «μπαμ» με Κουτίνιο η Γιουνάιτεντ

Ο Φελίπε Κουτίνιο από τότε που πήγε στην Μπαρτσελόνα έχει δείξει μεγάλο μέρος των ικανοτήτων του. Βέβαια, δεν έχει πιάσει τις επιδόσεις που είχε όσο ήταν στη Λίβερπουλ. Ακόμη και έτσι, όμως, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τους Καταλανούς.

Γι’ αυτό το λόγο και εκείνοι δύσκολα θα τον αφήσουν να τους φύγει. Είτε μιλάμε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είτε για εκείνη του καλοκαιριού. Άλλωστε και επιθυμία του Βραζιλιάνου χαφ είναι να παραμείνει στο «Καμπ Νου». Θέλει να γίνει πρωταγωνιστής για τους «μπλαουγκράνα» και να τους οδηγήσει σε όσες περισσότερες διακρίσεις γίνεται.

Μόνο αν η πρόταση της Γιουνάιτεντ είναι ΤΟΣΟ καλή θα υπάρχει θέμα συζήτησης στην Μπαρτσελόνα. Σε αντίθετη περίπτωση η κρούση των «κόκκινων διαβόλων» δεν θα γίνει δεκτή με συνοπτικές διαδικασίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ