aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠάει για τη μετεγγραφή της ζωής του στην Ρεάλ ο Αζάρ

Πάει για τη μετεγγραφή της ζωής του στην Ρεάλ ο Αζάρ

Ο Βέλγος έκανε ένα τρομερό Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της χώρας του, βοηθώντας την να καταλάβει την τρίτη θέση στον μικρό τελικό κόντρα στην Αγγλία μετά τον αποκλεισμό της στα ημιτελικά από την Γαλλία.

Μετά και την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Γιουβέντους, στην «Βασίλισσα» φαίνεται πως έδρασαν άμεσα για να βρουν τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει, με τον Αζάρ να λέγεται στις αρχές της εβδομάδας πως προφανώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να «μετακομίσει» στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και έτσι να έρχεται σε συμφωνία μαζί της.

Την είδηση μεταδίδει το γαλλικό «RMC», που ξανά φέρνει στην επιφάνεια ένα σενάριο που «παίζει» εδώ και χρόνια, ισχυριζόμενο πως ο Βέλγος έχει πει προφορικό «ναι» και πως θα επιστρέψει στο Λονδίνο για να πιέσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Άλλωστε τους είχε… προειδοποιήσει με δηλώσεις του πριν από λίγα 24ωρα κατά τις οποίες φανέρωσε τις σκέψεις του για αποχώρηση από το «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά από έξι χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ