aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάει για Μαχρέζ η Μαρσέιγ

Ψηλά στην λίστα της Μαρσέιγ είναι ο Ριγιάντ Μαχρέζ, με το όνομα του Αλγερινού μεσοεπιθετικού να ακούγεται έντονα για τον γαλλικό σύλλογο. Το 2014 ο Μαχρέζ προτάθηκε στη Μαρσέιγ, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας, Βινσάν Λαμπρούν, απέρριψε τον παίκτη, καθώς τον θεώρησε «λίγο» για την ομάδα του, με αποτέλεσμα ο τότε ποδοσφαιριστής της Χάβρης να καταλήξει στη Λέστερ έναντι μόλις 400.000 ευρώ.

Ο Αλγερινός εξτρέμ κατάφερε με τις εμφανίσεις του μέσα σε δύο χρόνια να «εκτοξεύσει» την αξία του και να κοστολογείται περίπου στα 35 εκατομμύρια ευρώ, με τους Μασσαλούς να καταθέτουν πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ στις «αλεπούδες» για να τον αποκτήσουν, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo».

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρόμα βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του καλύτερου ποδοσφαιριστή στην Αγγλία για το 2016, όμως η μεταγραφή του δεν προχώρησε, παρότι ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Αγγλίας του 2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ