aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟύτε στην Τανζανία: Η Λάτσιο έστειλε χρήματα σε λάθος ομάδα για τη μεταγραφή του Πέδρο...

Ούτε στην Τανζανία: Η Λάτσιο έστειλε χρήματα σε λάθος ομάδα για τη μεταγραφή του Πέδρο Νέτο!

Απίστευτο, όμως αυτό αποκαλύπτουν οι Αγγλοι, η Λάτσιο έβαλε χρήματα στον λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και όχι της Μπράγκα επειδή μπέρδεψαν τα ονόματα.

Οπως γράφει ο Guardian, σύμφωνα με τα βιβλία των Laziali δύο δόσεις για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό πληρώθηκαν, τον Ιούλιο του 2018 και τον Μάρτιο του 2019, στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και όχι στην Σπόρτινγκ Μπράγκα, επειδή τα ονόματα των δύο club μοιάζουν.

Επίσης, οι λογαριασμοί των Λάτσιο και Μπράγκα έχουν διαφωνία όσον αφορά τα χρήματα του deal για τον Νέτο. Οι Ιταλοί λένε πως έδωσαν 11 εκατ. ευρώ και οι Πορτογάλοι ότι έλαβαν 9.5. Οταν οι Ρωμαίοι απέκτησαν το 2017 τον Πέδρο Νέτο με διετή δανεισμό και υποχρεωτική option αγοράς, η Μπράγκα υποστήριζε ότι θα λάβει 12 εκατ. τα οποία με τα bonus θα μπορούσαν να γίνουν 17 εκατ. ευρώ. Η Λάτσιο πούλησε τον εξτρέμ στην Γουλβς το 2019 αντί του ποσού των 18 εκατ. λιρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ