aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟριστικό, στα χέρια του Μαρινάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ

Οριστικό, στα χέρια του Μαρινάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ

Η πολύμηνη προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη να γίνει ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ απέδωσε καρπούς. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήρε την απαραίτητη έγκριση από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Λίγκα (EFL) και διαδέχεται στο τιμόνι της Νότιγχαμ τον, επί πενταετίας πρόεδρό της, Φαβάζ Αλ Χασαβί.

Τα αγγλικά ΜΜΕ μεταδίδουν το ένα μετά το άλλο την είδηση. «Η αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Έλληνα μεγιστάνα Ευάγγελο Μαρινάκη. Η Aγγλική Ποδοσφαιρική Λίγκα (ΕFL) έδωσε την έγκριση στον αμφιλεγόμενο ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για “στημένους” αγώνες στην πατρίδα του. Όμως πέρασε το τεστ των ιδιοκτητών και των διευθυντών της ΕFL» αναφέρεται στη thesun.co.uk.

Ο δρόμος εξαγοράς από τον πρώην ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ, άνοιξε για τον Μαρινάκη, μετά την αποτυχημένη απόπειρα τον Ιανουάριο η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης να περάσει σε κοινοπραξία των ΗΠΑ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο BBC για τους ισχυρισμούς εμπλοκής του σε «εγκληματική οργάνωση», ισχυρίστηκε ότι εφευρέθηκαν από «ζηλότυπους» αντιπάλους, σε μια προσπάθειά του να «καταστρέψουν την επιτυχία του με τους Έλληνες γίγαντες».

«Δεν έχω τίποτα να φοβάμαι και να ανησυχώ, γιατί δεν έκανα κάτι λάθος», συμπλήρωσε ο Μαρινάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ