aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ – Πλήρης συμφωνία με τη Φέγενορντ

Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ – Πλήρης συμφωνία με τη Φέγενορντ

Πλήρης συμφωνία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Φέγενορντ, νέος προπονητής των «κόκκινων» ο Άρνε Σλοτ, που αντικαθιστά τον Γιούργκεν Κλοπ!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ από τον Άρνε Σλοτ, με τη Λίβερπουλ να έρχεται σε πλήρη συμφωνία με τον Ολλανδό και τη Φέγενορντ.

Αυτό που απέμενε ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο κλαμπ για το ποσό που θα πάει η Φέγενορντ προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Σλοτ, με αγγλικά Μέσα να κάνουν λόγο για ποσό που θα ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολλανδός κόουτς βρίσκεται στο «Ντε Κάιπ» από το 2021 και έχει πανηγυρίσει με τον σύλλογο του Ρότερνταμ ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο, ενώ το 2022 τον είχε οδηγήσει στον τελικό του Conference League, όπου είχε ηττηθεί από τη Ρόμα.

Στο παρελθόν, έχει δουλέψει επίσης σε Άλκμααρ και Καμπούρ.

ΠΗΓΗ:england365.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ