aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟριστική αναβολή στο Άρσεναλ - Λίβερπουλ

Οριστική αναβολή στο Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Τα κρούσματα κορωνοϊού στο εσωτερικό της Λίβερπουλ τις τελευταίες δύο μέρες αυξήθηκαν, ενώ, μετά και τον Γιούργκεν Κλοπ που νοσεί, κόλλησε και ο άμεσος συνεργάτης του, Πεπ Λίντερς, που είχε βρεθεί στον πάγκο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής για το ντέρμπι με την Τσέλσι.

Την Τρίτη η προπόνηση της ομάδας είχε ακυρωθεί λόγω των νέων θετικών αποτελεσμάτων που προέκυψαν στον έλεγχο για τον Covid, την Τετάρτη αποφασίστηκε να κλείσει το προπονητικό κέντρο για την ασφάλεια όλων αλλά και για να γίνει απολύμανση, πράγμα που σήμαινε πως δεν θα ήταν δυνατό να παρουσιαστεί ομάδα για να παίξει το βράδυ της Πέμπτης στο «Έμιρεϊτς».

Η Λίβερπουλ στην ανακοίνωση της αναβολής του πρώτου ημιτελικού με την Άρσεναλ ευχαρίστησε τους αντιπάλους της αλλά και την ELF για την κατανόηση και τη βοήθεια. Οι δύο «μάχες» με φόντο τον τελικό του «Γουέμπλεϊ» αλλάζουν σειρά έδρας και πλέον θα λάβουν χώρα – καλώς εχόντων των πραγμάτων – στις 13 του μηνός στο «Άνφιλντ» και τις 20/1 στο Λονδίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ