aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οριστικά στην Αρσεναλ ο Λακαζέτ!

Παίκτης της Αρσεναλ πρέπει να θεωρείται ο Αλεξάντρ Λακαζέτ. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του επιθετικού της Λιόν, καθώς μπορεί η αρχική τους προσφορά για τον 26χρονο Γάλλο διεθνή να απορρίφθηκε, αλλά οι συζητήσεις προχώρησαν και οι δύο ομάδες συμφώνησαν, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ζαν-Μισέλ Ολάς:

«Η μεταγραφή θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες και το αντίτιμο θα είναι ανάμεσα σε 45-50 εκατομμύρια ευρώ. Μία μεταγραφή κοντά στα 50 εκ. ευρώ αποτελεί κάτι το μοναδικό και πιθανότατα είναι ένα ρεκόρ, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για την Άρσεναλ. Δεν είναι και λίγο πράγμα να παραχωρούμε αντί 50 εκ. ευρώ έναν παίκτη που έβγαλε ο σύλλογός μας», τόνισε σχετικά ο Ολάς.

Η επικείμενη μεταγραφή του Λακαζέτ αναμένεται να αποτελέσει την πιο δαπανηρή στην ιστορία του συλλόγου, καθώς αναμένεται να ξεπεράσει και αυτή του Μεσούτ Οζίλ από την Ρεάλ Μαδρίτης το 2013, τότε που οι «κανονιέρηδες» είχαν καταβάλλει 42.4 εκ. λίρες στη «βασίλισσα» για τον Γερμανό διεθνή μέσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ