aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟριέ: Και η Ρεάλ Μαδρίτης στο κόλπο για την απόκτησή του

Οριέ: Και η Ρεάλ Μαδρίτης στο κόλπο για την απόκτησή του

Ο κύκλος του Σερζ Οριέ στην Τότεναμ φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν, συμπληρώνοντας τέσσερα χρόνια στον λονδρέζικο σύλλογο. Το συμβόλαιο του 28χρονου δεξιού μπακ λήγει το καλοκαίρι του 2022, με τον ίδιο να μην δείχνει, τουλάχιστον για την ώρα, διατεθειμένος να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για επέκταση της συνεργασίας τους.

Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του, όπως για παράδειγμα η Μίλαν και η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά παράλληλα και η πρώην ομάδα του Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να δείχνει ζεστός σε μια νέα συνεργασία τους, αφού οι δύο τους βρέθηκαν μαζί στους «spurs».

Σύμφωνα λοιπόν με ισπανικά δημοσιεύματα, στο κυνήγι της απόκτησης του Ιβοριανού αμυντικού προστέθηκε και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τσεκάρει διακριτικά την περίπτωσή του, θέλοντας να συνθέσει ένα εξαιρετικά ταλαντούχο δίδυμο με τον Καρβαχάλ στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Μάλιστα, τα εν λόγω δημοσιεύματα πάνε την ιστορία λίγο παραπέρα, τονίζοντας πως ο Οριέ είχε μια συνομιλία με τον Ραφαέλ Βαράν για τους «μερένχες», με τους δύο ποδοσφαιριστές να διατηρούν άριστες σχέσεις από τότε που ήταν συμπαίκτες στη Λανς τη σεζόν 2010/11.

Τη φετινή σεζόν, ο Οριέ μετράει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τότεναμ, έχοντας παράλληλα δύο γκολ και τρεις ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ