aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Όργια» του Ινσίνιε και... πάρτι της Νάπολι κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)

«Όργια» του Ινσίνιε και… πάρτι της Νάπολι κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)

Έστησε… πάρτι κόντρα στη Λίβερπουλ η Νάπολι!

Με τον Λορέντσο Ινσίνιε να κάνει πράματα και θάματα και να ταλαιπωρεί αφάνταστα την αμυντική γραμμή των «reds», η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 3-0.

Οι «παρτενοπέι» που είχαν στο βασικό τους σχήμα τον Κώστα Μανωλά, μπήκαν με ορμή στο φιλικό που διεξήχθη στο Εδιμβούργο και εκμεταλλευόμενοι και τις απουσίες της Λίβερπουλ κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι «καθάρισαν» το ματς από νωρίς.

Ο Ινσίνιε με εξαιρετικό πλασέ σε κόντρα-επίθεση στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τον ίδιο παίκτη να φτιάχνει δώδεκα λεπτά αργότερα το 2-0 του Μίλικ! Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Γιουνές στο 52ο λεπτό σκόραρε με κοντινό πλασέ, μετά από προσπάθεια του Ινσίνιε για να διαμορφώσει το 3-0 με την Λίβερπουλ να δείχνει καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει ούτε το γκολ της τιμής!

Βέβαια, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει και το ελαφρυντικό πως απουσίαζαν για λόγους ξεκούρασης οι Άλισον, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο και Κεϊτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ