aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟνειρική πρεμιέρα για Χάαλαντ και Σίτι (vid)

Ονειρική πρεμιέρα για Χάαλαντ και Σίτι (vid)

Πήρε… μπρος από την πρεμιέρα ο Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο Νορβηγός επιθετικός ξεκίνησε φορτσάτος στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου με δύο δικά του γκολ οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στη νίκη (2-0) επί της Γουέστ Χαμ.

Πιο ορεξάτο ξεκίνημα στην αναμέτρηση είχαν τα «σφυριά», έχοντας μία καλή στιγμή με τον Αντόνιο στα πρώτα λεπτά. Ωστόσο, στη συνέχεια η Σίτι πήρε τον έλεγχο, ενώ τα άσχημα για τους γηπεδούχους ήρθαν με τον τραυματισμό του Φαμπιάνσκι, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Αρεολά, στο 31’.

Μάλιστα, μερικά λεπτά αργότερα από την είσοδό του στο γήπεδο, ο Γάλλος τερματοφύλακας ανέτρεψε τον Χάαλαντ μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Νορβηγό να μετατρέπει το πέναλτι σε γκολ στο 36’ και ανοίγοντας… λογαριασμό με τους «σίτιζενς», να τους βάζει και μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα εξακολουθούσαν να είχαν τα ηνία και με τον Χάαλαντ να πετυχαίνει και δεύτερο προσωπικά τέρμα στο 65’, ουσιαστικά «κλείδωσαν» τους τρεις πόντους και πήραν τη νίκη με το τελικό 2-0.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ