aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟμοφοβικά συνθήματα και ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της Μίλγουολ (vid)

Ομοφοβικά συνθήματα και ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της Μίλγουολ (vid)

Η Μίλγουολ υποδέχτηκε την Κρίσταλ Πάλας για τον 3ο γύρο του FA Cup με στόχο τη νίκη που θα τους έδινε μία μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό. Ωστόσο, οι «αετοί» με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Ολίσε βρήκαν δύο τέρματα, ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Όμως, μία αναμέτρηση με πολύ ένταση και εξαιρετικό ρυθμό ήρθε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών των «λιονταριών». Από την αρχή του αγώνα, οι φίλοι της Μίλγουολ έδειξαν τις διαθέσεις τους γιουχάροντας τους παίκτες της Πάλας που γονάτισαν πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Στη συνέχεια άρχισαν να τραγουδούν ομοφοβικά συνθήματα προς τον Κόνορ Γκάλαχερ ενώ προχώρησαν και σε ρίψη αντικειμένων μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ