aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟλυμπιακός: Τα δεδομένα για Σεμέδο και Λίβερπουλ

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σεμέδο και Λίβερπουλ

Ψηλά στη λίστα της Λίβερπουλ, αλλά όχι στην πρώτη θέση, φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Γιούργκεν Κλοπ αναζητεί εναγωνίως έναν στόπερ κλάσης για τον Ιανουάριο, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Φαν Ντάικ και Γκόμεζ, που θα μείνουν αρκετούς μήνες εκτός δράσης.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού φαίνεται πως είχε μπει στο μάτι των «Reds» από την περίοδο που παρακολουθούσαν τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά τον είδαν και στα φετινά ματς του Champions League, όπως αυτό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

O 26χρονος άσος, που πλέον έχει αρχίσει να καθιερώνεται και στην εθνική του ομάδα, υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο ως το 2024 και ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει… σκόντο στις απαιτήσεις του όπως συνέβη στην περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν ορίσει ως τιμή τα 20 εκατ. ευρώ.

Η Λίβερπουλ είναι αμφίβολο αν θέλει να φτάσει σε τέτοια επίπεδα πρότασης. Στην Αγγλία εδώ και εβδομάδες λέγεται πως πρώτος στόχος του Κλοπ είναι ο Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος έχει απορρίψει τρεις προτάσεις ανανέωσης από την Μπάγερν. Ο Αυστριακός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και εκτιμάται πως μπορεί να αποκτηθεί με ένα μικρότερο ποσό από αυτό που απαιτείται για παίκτες όπως ο Σεμέδο, ενώ θεωρείται και πιο δοκιμασμένος από τον Πορτογάλο στο τοπ επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ