aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟλυμπιακός: Συνεργασία με Νότιγχαμ, φιλικά με Σίτι, Έβερτον!

Ολυμπιακός: Συνεργασία με Νότιγχαμ, φιλικά με Σίτι, Έβερτον!

Όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ακαδημία του με στόχο να παράγει ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του συλλόγου. Για αυτό και συνεχώς βελτιώνεται ο σύλλογος στο συγκεκριμένο κομμάτι και αυτή τη φορά προχωρά σε μία πρωτοτυπία και κάτι το οποίο θα συμβεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει συνεργασία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να δώσει στους ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 19 ετών να την ευκαιρία να κάνουν προετοιμασία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία! Εκεί όπου θα δώσουν και φιλικά με ομάδες του Νησιού. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 27 Ιουλίου τη Ρέντινγκ, στις 30 την Εβερτον, 31 Σέφιλντ, 3 Αυγούστου τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στις 6 τη Μάντσεστερ Σίτι και στις 7 την Αστον Βίλα!

Αγώνες οι οποίοι θα προσφέρουν στους μικρούς του Ολυμπιακού, πάνω απ’ όλα, εμπειρίες για το μέλλον. Θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν κόντρα σε κάποιες από τις κορυφαίες ακαδημίες της Ευρώπης, όπως είναι η Αστον Βίλα! Ομάδα με την οποία οι Πειραιώτες έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι το 2013 στα προημιτελικά του NextGen Series.

Ολυμπιακός: Διαφορετική φιλοσοφία

Τη συνεργασία του που θα έχει ο Ολυμπιακός με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σε επίπεδο ακαδημίας, παρουσίασαν οι Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντέστο, Ρικάρντο Πέρες, Αντώνης Πίκουλας και Βασίλης Νάνος. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Ρικάρντο Πέρες, ανέλυσε και τη φιλοσοφία που έχει μπει πλέον η ακαδημία των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας πως έχει αλλάξει πράγματα σε σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού σε σχέση με αυτό που είχαν πριν οι Πειραιώτες και όπως τόνισε και ο ίδιος ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται η αλλαγή με τη δουλειά που γίνεται στο Ρέντη. Τονίζοντας όμως αρκετές φορές πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να «χτίσει» ποδοσφαιριστές και παράλληλα να δημιουργήσει νικητές, όπως αρμόζει η φιλοσοφία του συλλόγου!

«Δίνουμε εμπειρίες στα παιδιά»

Κριστιάν Καρεμπέ και Ρικάρντο Πέρες έκαναν δηλώσεις για την παρουσία των Νέων στην Αγγλία, με τον πρώτο να τονίζει: «Μεγάλη μας τιμή. Σημαντικό που δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά να ταξιδέψουν έξω από την Ελλάδα. Ολες οι αγγλικές ομάδες όπως Εβερτον, Μάντσεστερ Σίτι δέχτηκαν με μεγάλη τον Ολυμπιακό. Ολοι γνωρίζουν τις καλές σχέσεις που έχουμε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ξεκινάμε με την Κ19 και έχουμε σκοπό να το κάνουμε στο μέλλον και με την Κ17».

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος προπονητής, σχολίασε: «Θα πραγματοποιήσουμε κάποια φιλικά παιχνίδια στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Νέων για την επόμενη σεζόν. Το θεωρούμε αυτό αρκετά σημαντικό γιατί έτσι θα δώσουμε εμπειρίες στους ποδοσφαιριστές μας και επίσης θα δώσουμε ευκαιρία στον σύλλογο να παρουσιάσει την εικόνα του στο εξωτερικό».

Ολυμπιακός: Συνεργασία με Νότιγχαμ, φιλικά με Σίτι, Έβερτον!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ