aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟλοκλήρωσε τη δουλειά με τη Νότιγχαμ η Γιουνάιτεντ και τώρα... τελικός με Νιούκαστλ

Ολοκλήρωσε τη δουλειά με τη Νότιγχαμ η Γιουνάιτεντ και τώρα… τελικός με Νιούκαστλ

Ολοκλήρωσε τη δουλειά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα Νιούκαστλ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-0 υποδεχόμενοι τη Νότιγχαμ Φόρεστ και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκαν στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με το ταξίδι της ομάδα της οικογένειας Μαρινάκη να σταματά στα ημιτελικά.

Ο Έρικ τεν Χαγκ επέλεξε βασικούς, με την ομάδα του να είναι ανώτερη από το πρώτο μέρος. Ωστόσο, δεν βρήκε δίχτυα σ’ αυτό το διάστημα, αφού η οβίδα του Άντονι στο 38′ έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και η κεφαλιά του Βέγχορστ προσέκρουσε στη δοκό.

Στο 55′ οι της Γιουνάιτεντ φώναξαν για πέναλτι του ΜακΚένα πάνω στον Βέγχορστ, με το γκολ να έρχεται τελικά στο 73′: Εξαιρετική αντεπίθεση στο ξεκίνημα, με τον νεοεισελθόντα Μαρσιάλ να τελειώνει ωραία τη φάση από κοντά για το 1-0. Το τελικό 2-0 έγραψε στο 76′ ο Φρεντ, πάλι από ασίστ του Ράσφορντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ