aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌλα… τούμπα από την Έβερτον!

Όλα… τούμπα από την Έβερτον!

Δεν τα παρατάει ποτέ! Η Έβερτον δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ της Γουέστ Μπρομ και βγάζοντας πάθος και πείσμα στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε την ανατροπή, φεύγοντας με το υπέρ της 2-1 από το αντίπαλο γήπεδο!  

Ο ΜακΌλεϊ στο 9′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήρθε η… απάντηση από πλευράς Έβερτον δια ποδός του Κέβιν Μιραλάς.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 60′ ο Γκάρεθ Μπάρι. Ως αλλαγή μπήκαν στο γήπεδο οι Μπολάσι και Γουίλιαμς, με τον πρώτο να καρδιοχτυπά ουκ ολίγες φορές την άμυνα των «baggies».

To ματς:

Όλα είναι θέμα μομέντουμ… Η Έβερτον μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, να  είδε τη Γουέστ Μπρομ να παίρνει το προβάδισμα νωρίς με την κεφαλιά του ΜακΌλεϊ (9′) και γενικότερα να δυσκολεύεται πολύ στη δημιουργία των φάσεων, αλλά έφτασε μια στιγμή για να αλλάξει όλο το ματς.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, λοιπόν, έπειτα από άψογη συνεργασία μεταξύ Μπάρι και Μπάρκλεϊ, η μπάλα έφτασε στον Μιραλάς και εκείνος βρήκε στόχο, δίνοντας ξανά ζωή στους φιλοξενούμενους.

Ήταν η ώθηση που χρειάζονταν. Τα «ζαχαρωτά» αφού γλίτωσαν στις αρχές τις επανάληψης με τη σωτήρια επέμβαση του Στεκέλενμπουργκ, άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και μαζί τον έλεγχο. Ο Ντεουλοφέου προειδοποίησε με ένα δοκάρι, όμως λίγο αργότερα- στο 60′- ο Μπάρι δεν χαρίστηκε και ολοκλήρωσε την ανατροπή, δίνοντας για πρώτη φορά το προβάδισμα στην Έβερτον!

Αυτό ήταν… Οι ποδοσφαιριστές του Κούμαν απέβαλλαν το άγχος από τις πλάτες τους, περιόρισαν τις… ρισκαδόρικες επιλογές και με κοντρόλ παιχνίδι περίμεναν τα λεπτά να περάσουν.

Ο Πιούλις από τη μεριά του ανακάτεψε την τράπουλα, προέβη σε ορισμένες αλλαγές, αλλά τίποτα. Οι αντίπαλοι είχαν φτιάξει ψυχολογία, εν αντιθέσει με τους ποδοσφαιριστές του που στα τελευταία λεπτά- αν και πίεσαν- έδειχναν ανήμποροι να διαχειριστούν την εις βάρος τους κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην αντιδράσουν…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Ντόσον, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Έβανς, Φίλιπς (65′ Λέκο), Φλέτσερ, Γιάκομπ, Γκάρντνερ (64′ ΜακΛιν), Ροντόν, Μπεραχίνο (79′ Λάμπερτ)

Έβερτον: Στεκέλενμπουργκ, Χόλγκεϊτ, Γιαγκέλκα, Φούνες Μόρι, ΜακΚάρθι (38′ Λουκάκου), Γκεγέ, Μπάρι, Μπέινς, Μιραλάς (81′ Γουίλιαμς), Μπάρκλεϊ, Ντεουλοφέου (61′ Μπολάσι)

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ