aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΌλα… τα λεφτά στον Σιμεόνε! Οι πιο ακριβοπληρωμένοι προπονητές

Όλα… τα λεφτά στον Σιμεόνε! Οι πιο ακριβοπληρωμένοι προπονητές

Μπορεί πολλοί να αντιδρούν στο στυλ ποδοσφαίρου που έχει λανσάρει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τσόλο Σιμεόνε, αλλά η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν.

Υπέρμαχος της αμυντικής τακτικής και της προσήλωσης στο σχέδιο, ο Αργεντινός έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που σίγουρα δεν παίζει ελκυστική μπάλα, αλλά είναι άκρως αποτελεσματικό, σε σημείο… εκνευρισμού και σπασίματος νευρών!

Ωστόσο ο Σιμεόνε πληρώνεται για να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά και τα στοιχεία δείχνουν ότι και την κάνει καλά και πληρώνεται και πολύ καλά για αυτήν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το France Football ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» που τους έχει οδηγήσει στην κατάκτηση 2 Europa League και ισάριθμους τελικούς του Champions League, είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος προπονητής του πλανήτη, με απολαβές ύψους 40,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, που είναι ο Αντόνιο Κόντε της Ίντερ με 30.000.000, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Πεπ Γκουαρδιόλα της Μάντσεστερ Σίτι με 27,5, Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ με 24 και Ζοσέ Μουρίνιο της Τότεναμ με 23 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ