aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟικογένεια Σάλα: «Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την αγάπη που μας έδειξε»

Οικογένεια Σάλα: «Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την αγάπη που μας έδειξε»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κόσμο για την υποστήριξη και την αγάπη που έδειξε κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του Εμιλιάνο Σάλα, θέλησε να πει η οικογένεια του ποδοσφαιριστή μέσω επίσημης δήλωσης.

Σε αυτή, δίνουν επίσης τις ευχές τους στην οικογένεια του Ντέιβιντ Ίμποτσον και αναφέρουν πως ελπίζουν οι αρχές να βρουν τον πιλότο του αεροσκάφους.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη που μας δείξατε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζώης μας. Βλέποντας όλο τον κόσμο να επιστρατεύεται για να μας υποστηρίξει στις έρευνές μας, ήταν μια πολύτιμη βοήθεια. Χάρη σε εσάς, πλέον μπορούμε να θρηνήσουμε για τον γιο μας, τον αδερφό μας. Αυτό το πρωί της Παρασκευής, οι σκέψεις μας είναι με τον Ντέιβιντ Ίμποτσον και την οικογένειά του, ευχόμαστε οι αρχές να κάνουν το καλύτερο και να τον βρούνε», ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του Εμιλιάνο Σάλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ