aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟι τρεις παίκτες που θέλουν να φύγουν από τη Μάντσεστερ Σίτι

Οι τρεις παίκτες που θέλουν να φύγουν από τη Μάντσεστερ Σίτι

Μετά την απόκτηση του Τζακ Γκρίλις αντί του ποσού-ρεκόρ των 118 εκατ. ευρώ, η Μάντσεστερ Σίτι και εν όψει της προσπάθειάς της να αγοράσει και τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, αναμένεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου σε τρεις ποδοσφαιριστές της.

Τις προηγούμενες μέρες ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε επιβεβαιώσει το γεγονός ότι τρεις ποδοσφαιριστές του, του έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν καθώς έχουν χάσει τη θέση τους στα βασικά πλάνα του Καταλανού και τα αγγλικά ΜΜΕ έχουν καταλήξει στο ποιοι είναι οι παίκτες στους οποίους αναφέρθηκε ο πολύπειρος προπονητής.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, πρόκειται για τους Μπερνάρντο Σίλβα, Αϊμερίκ Λαπόρτ και τον Γκάμπριελ Ζεσούς. Ο πρώτος είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι από το ότι πέρυσι βρέθηκε στο περιθώριο, ενώ ο κεντρικός αμυντικός ανήκει στην ίδια κατηγορία, καθώς μετά την απόκτηση του Ρούμπεν Ντίας, την αγωνιστική άνοδο του Τζον Στόουνς και τον δικό του τραυματισμό έμεινε στον πάγκο.

Σε ό,τι αφορά στον Βραζιλιάνο επιθετικό, ποτέ δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη θέση του βασικού του φορ, ακόμα και τώρα που έχει αποχωρήσει ο Σέρχιο Αγουέρο και η Γιουβέντους φαίνεται πρόθυμη να μπει στη μάχη να τον αποκτήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ