aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟι συμβουλές του Φαν Μπάστεν σε Τεν Χαγκ για Γιουνάιτεντ και Ρονάλντο

Οι συμβουλές του Φαν Μπάστεν σε Τεν Χαγκ για Γιουνάιτεντ και Ρονάλντο

Συμβουλές στον Έρικ Τεν Χαγκ για τη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε να επαναφέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον… ίσιο δρόμο έδωσε ο Μάρκο Φαν Μπάστεν. Ο Ολλανδός θρύλος του ποδοσφαίρου έκανε ειδική μνεία και στην αγωνιστική μεταχείριση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Θα τον συμβούλευα να μην δίνει σημασία στον Τύπο και ό,τι γράφεται ή λέγεται για εκείνον. Θα πρέπει να εστιάσει στη δουλειά του, στις προπονήσεις και στην ομάδα. Αν το κάνει αυτό, μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη Γιουνάιτεντ», ανέφερε και πρόσθεσε για τον Πορτογάλο σταρ:

«Αν ο Ρονάλντο συνεχίζει να παίζει έτσι, δεν υπάρχει λόγος να τον βγάλει από την ομάδα. Όσο παρουσιάζει αποτελέσματα, πρέπει να παίζει. Ο Τεν Χαγκ θα ξέρει πως δεν μπορεί να του ζητά πράγματα που κάνει ένας 18χρονος, αλλά θα πρέπει να δουλέψει σκληρά. Ο ίδιος μπορεί να τον επηρεάσει για να κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ