aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟι επτά υποψήφιοι για τον πάγκο της Νιούκαστλ

Οι επτά υποψήφιοι για τον πάγκο της Νιούκαστλ

Τα πετροδόλαρα αναμένεται να αναβαθμίσουν σημαντικά την Νιούκαστλ, η οποία ψάχνει να βρει τον προπονητή που θα την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Μετά την απομάκρυνση του Στιβ Μπρους να φαντάζει ως δεδομένη σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η παρέλαση υποψήφιων αντικαταστατών του έχει ξεκινήσει.

Για την ακρίβεια επτά ονόματα είναι εκείνα που φέρονται να είναι υποψήφια για να τον διαδεχθούν. Σύμφωνα με την «Daily Telegraph» οι βασικοί υποψήφιοι είναι τέσσερις. Πρόκειται για τους Αντόνιο Κόντε, Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ και Λουσιέν Φαβρ.

Από την πλευρά του ο «Guardian» θεωρεί επικρατέστερο για την θέση, τον Ερικ Τεν Χααγκ, ενώ οι «Times» βάζουν στην κορυφή της λίστας διαδοχής τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη θέση αποτελεί έξτρα πρόκληση για πολλούς προπονητές, αφού πέρα από τα χρήματα που θα έχουν να διαχειριστούν, αλλά και εκείνα που θα προσθέσουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό, θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα πηγαίνει για τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ