aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟι ενδεκάδες στο Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ

Οι ενδεκάδες στο Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ

Η πρώτη… μάχη μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ είναι γεγονός. Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στο «Καμπ Νόου» για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League και πριν λίγο έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες.

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρατάσσει την Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος εμπιστεύεται για το δεξί άκρο της άμυνας τον Σέρτζι Ρομπέρτο αντί του Νέλσον Σεμέδο και στον άξονα τον Βιδάλ αντί του Αρτούρ.

Από την άλλη μεριά, ο Γιούργκεν Κλοπ χρησιμοποιεί μία… περίεργη ενδεκάδα που δεν περιμέναμε και με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς. Ο Γκόμες παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Άρνολντ να μένει στον πάγκο, ενώ παρτενέρ του Φαν Ντάικ είναι ο Μάτιπ. Ο Χέντερσον μένει στον πάγκο, όπως και ο Φιρμίνο ο οποίος ίσως δεν χρησιμοποιείται καθώς είναι με μία προπόνηση, με τον Σαλάχ να μετακινείται στην κορυφή και τον Κεϊτά σε ρόλο εξτρέμ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Βιδάλ, Κουτίνιο, Σουάρες, Μέσι.

Στον πάγκο οι Σίλεσεν, Σεμέδο, Ουμτιτί, Αρτούρ, Αλενιά, Ντεμπελέ, Μάλκομ.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Σαλάχ, Μανέ.

Στον πάγκο οι Μινιολέ, Λόβρεν, Φιρμίνο, Χέντερσον, Σακίρι, Οριγκί, Άρνολντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ