aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΟι δύο λόγοι που έκαναν τον Κλοπ να μην πάρει τον Πούλισιτς!

Οι δύο λόγοι που έκαναν τον Κλοπ να μην πάρει τον Πούλισιτς!

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς ήταν ένα από τα παιδιά που «γέννησε» στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Γιούργκεν Κλοπ. Αλλά θα αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με την Τσέλσι.

Οι «μπλε» θα τα σκάσουν χοντρά για χάρη του. Αλλά θα πάρουν έναν ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής που έχει όλα τα φόντα να γίνει από τους καλύτερους στη θέση του. Άλλωστε είναι μόλις 20 ετών και έχει γεμάτες σεζόν με τους Γερμανούς.

Ωστόσο, γιατί ο «Κλόπο» δεν προσπάθησε πραγματικά να τον κάνει δικό του; Η απάντηση είναι διπλή σε αυτή την περίπτωση.

Και που να τον χωρέσει ο Κλοπ;

Αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ δεν πιάνεται. Κάνει πλάκα. Σε όλους. Ειδικά στην Αγγλία. Η επιθετική γραμμή των «reds» δεν είναι μόνο πλήρης. Είναι κάτι παραπάνω. Σαντιό Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Σερντάν Σακίρι τα έχουν βρει μεταξύ τους.

Η «χημεία» είναι πολύ καλή και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τρανό παράδειγμα τα ντέρμπι με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Ναι μεν ο Κλοπ είχε και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Πούλισιτς. Όμως, έπρεπε να βγάλει κάποιον από τους τέσσερις παραπάνω που πάνε… τρένο, ώστε να τον χωρέσει. Κάτι που φάνταζε απίθανο. Οπότε ο πρώτος λόγος είναι αυτός.

Εμπιστεύεται Σακίρι ο Κλοπ

Και πάμε τώρα στον Ελβετό της Λίβερπουλ που έχει αποδειχτεί λίρα…100 για τους «reds». Τον Σερντάν Σακίρι. Το περασμένο καλοκαίρι ο Γερμανός τεχνικός είδε στα μάτια του εκείνον που θα μπορούσε από τον πάγκο – σε πρώτη φάση – να δώσει λύσεις.

Εκείνος το έκανε και το κάνει πολύ καλά. Μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς πως η ομάδα του λιμανιού έδωσε μερικά… ψίχουλα για να τον φέρει στο «Άνφιλντ» καταλαβαίνει πως πρόκειται για μεγάλη… κλεψιά. Από την άλλη υπάρχει και ο Πούλισιτς. Ο Αμερικανός έχει όλα τα φόντα για να φτάσει ως την κορυφή.

Δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να γίνει ο «επόμενος Αζάρ» για την Τσέλσι. Μιας και ο πραγματικός δείχνει «φευγάτος» καιρό τώρα. Για χάρη του οι «μπλε» τα… έσταξαν. Ωστόσο, ο «Κλόπο» σκέφτηκε πως θα ήταν υπερβολή να έχει έναν τόσο καλό και ακριβό ποδοσφαιριστή στον πάγκο μόνο και μόνο για να κοιτάει. Ειδικά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ δεν θα είχε ισχύ σε λίγο καιρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ